Izvedena predstava “Razgovori – kružni apsurdi” u AKC Poligon

Ogromno nam je zadovoljstvo da smo uspeli da, posle dve decenije, reaktiviramo amatersko glumačko pozorište u kome će naši sugrađani pokazivati svoje glumačke sposobnosti a naša publika uživati u njihovom radu.

Neizmerno nam je drago što AKC Poligon dobija svoj smisao i svoju svrhu kroz angažovanje naših sugrađana u kreativnom i umetničkom smislu i što naš zajednički prostor postaje mesto u kome se dešavaju ovako dobre priče.

Rađena po zbirci duhovitih priča, “Ženski razgovori”, Dušana Radovića, iz ugla žena i muškaraca, predstava govori o ljubavi, sreći, nezadovoljstvu, svakodnevnoj rutini i zajedničkom životu. Od humora i gorčine, do ironije i apsurda, predstava prikazuje svakodnevnicu u kojoj se svako može pronaći.

Uloge: Jelica Vasiljević, Marija Ranković, Mirjana Tešović, Slaviša Kosorić i Dario Cajić

Adaptacija teksta i režija: Maja Matijević

Scenografija: Marija Ranković i Strahinja Kes

Muzika: Relja Blagojević

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Internet podkast – Lokalni heroji

Ideja za internet podkast koji bi doneo priče o znamenitim kosjercima postoji odavno. Međutim, tek sa realizacijom projekta i otvaranjem objekta Alternativnog kulturnog centra Poligon,…

Koncert brazilskog dueta Musical Manifesto

U organizaciji udruženja K-town group  kroz projekat AKC Poligon, u subotu 3/9/22  u Cafe Breza u Kosjeriću održan je koncert brazilskog dueta Musical Manifesto. Formiran…