POLIGON TE ZOVE!

Radovi na potpunom osposobljavanju AKC Poligon su pri kraju. Ali da bismo obezbedili svakodnevno funkcionisanje našeg i vašeg AKC Poligona, potrebna su nam redovna novčana sredstva.

Naša procena je da nam treba oko 24.000 dinara mesečno (oko 200 evra) za struju, vodu, grejanje (kad je hladno), internet, zakup, održavanje i sredstva za čišćenje.
 
U toku je akcija kojom tražimo ljude koji će sa svog računa obezbediti da za ove potrebe na naš račun stiže suma koju vi odredite. To može biti 500, 1.000 dinara ili bilo koji drugi iznos, koji ste u mogućnosti da izdvojite svakog meseca. Putem trajnog naloga, bez obzira kojoj banci pripadate možete odrediti i dan u mesecu kad će vaš novac preći na račun za Poligon.
Ukoliko živite u Kosjeriću i korisnik ste banke Poštanska štedionica, potrebno je da odete na šalter banke i zatražite uslugu Trajni nalog. Više na sledećem linku.

Ukoliko ste korisnik Komercijalne banke, takođe možete zatražiti na šalteru aktiviranje opcije Trajni nalog. Komercijalna banka ima ovu opciju i za korisnike njene aplikacije i dosta je jednostavno pokrenuti ovu uslugu. Više na sledećem linku

Ukoliko ste korisnik bilo koje druge banke, takođe možete elektronski aktivirati opciju trajnog naloga, putem aplikacije Vaše banke. Ukoliko vam je potrebna podrška za aktiviranje ove opcije, molimo vas da nam se javite na 069/621-140 i učinićemo sve da vam pomognemo da postanete naš stalni donator. Poslaćemo Vam precizne informacije o mogućnostima koje pruža vaša banka.

Ovo su naši podaci:

Broj tekućeg računa: 205-265919-59
Svrha uplate: Donacija za projekat “AKC Poligon”
Primalac: Udruženje K-Town Group

Možete nas kontaktirati na sledeći način:
TELEFON : 069/621-140
MEJL : ktowngroup@gmail.com

 

Hvala što ste se odazvali!