K-Town Group

K-Town Group je grupa građana Kosjerića, uglavnom mladih, koja je okupljena 1996. i od tada je uključena u različite aktivnosti u ovom mestu i regionu sa najjačim ciljem u afirmisanju kulture i umetnosti, ali i zaštiti i unapređenju ljudskih prava i sloboda.

22. februara 2003. godine, K-Town Group je registrovana u Ministarstvu za etničke odnose kao udruženje građana sa 10 stalno aktivnih članova, ali se taj broj za nekoliko meseci povećao na 30, a sada i 60 članova. Udruženje ima zastupnika i skupštinu.

Udruženje je najpoznatije po letnjim međunarodnim umetničkim kampovima ali je, pored ovog projekta, kroz proteklo vreme organizovano i sporvedeno više desetina raznih projekata, koncerata, izložbi, promocija, humanitarnih i ekoloških akcija u cilju poboljšanja života u našoj lokalnoj sredini.

U prethodnom periodu smo se fokusirali na projekat „Alternativni kulturni centar- Poligon za kulturu“ jer smatramo da je došao trenutak da naše mesto dobije jedan multifunkcionalni prostor na korist celokupne zajednice.

Više o našem uduruženju na sledećem linku:
ktowngroup.org.rs