Božić bata i Deda mraz u džipovima

Ponosni na 140 podeljenih novogodišnjih paketića deci seoskog područja opštine Kosjerić, u Novu 2023. godinu ulazimo sa još jednom uspešno organizovanom akcijom.

Ovoga puta, išli smo na sever naše opštine pa smo obradovali naše mališane u Sečoj Reci, Cikotama, Zarićima, Makovištu, Vardi i Godečevu.

Dugujemo ogromnu zahvalnost svim sugrađanima koji su prepoznali našu humanitarnu akciju i koji su u njoj uzeli učešće u vidu robnih i finasijskih donacija. Drago nam je kada se ujedinimo oko ovakvih stvari i pokažemo da se ipak može uraditi nešto za naše sugrađane, u ovom slučaju za naše najmlađe komšije.

Naravno, standardna ekipa: StartHub, K-Town Group i AMK “Džiponje” iz Kosjerića uz pomoć mladih volontera zajedno postaju ozbiljan tim kada je humanitarni rad u pitanju.

Vidimo se opet za 12 meseci!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Dani Petra Lazića

Završeni su četvrti dani Petra Lazića a u našem AKC POLIGON je održana većina programa. Najpre smo imali priliku da pogledamo izložbu fotografija našeg sugrađanina…

Svirka nekadašnjeg benda “Smrek si”

U sredu, 19. jula nakon “superćelijske” oluje, u našem AKC POLIGON održana je svirka nekadašnjeg benda “Smrek si” čiji je frontmen bio Marko Sredić, Kosjerac…