Božić Bata i Deda Mraz u džipovima

Ponosni na prošlogodišnji 121 podeljen novogodišnji paketić deci seoskog područja opštine Kosjerić, u Novu 2022. godinu ulazimo sa još jednom uspešno organizovanom akcijom.

Ovoga puta, smo išli na istok naše opštine pa smo obradovali naše mališane u Mionici, Ražani, Skakavcima, Drenovcima, Mrčićima, Stojićima, Rosićima, Tubićima, Mušićima i Subjelu.

Dugujemo ogromnu zahvalnost svim sugrađanima koji su prepoznali našu humanitarnu akciju i koji su u njoj uzeli učešće u vidu robnih I finasijskih donacija. Drago nam je kada se ujedinimo oko ovakvih stvari i pokažemo da se ipak može uraditi nešto za naše sugrađane, u ovom slučaju za naše najmlađe komšije.

Ovogodišnju akciju smo organizovali uz pojačanje, udruženje Kozomor, koje je postalo novi korisnik prostora AKC Poligon.

Naravno, standardna ekipa: StartHub, K-Town Group i AMK “Džiponje” iz Kosjerića uz pomoć mladih volontera zajedno postaju ozbiljan tim kada je humanitarni rad u pitanju.

Vidimo se opet za 12 meseci!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

18. turneja festivala Slobodna zona

U periodu 18.-19. maj u prostoru AKC Poligon biće prikazani odabrani filmovi 18. turneje filmskog festivala Slobodna zona. Rapored projekcija je sledeći: 18.05. u 20:00…

Podrška neformalnim grupama

Prezentacija Poziva za program podrške neformalnim grupama je održana u Kosjeriću 22. februara u 15 sati u prostorijama AKC Poligon. Ovaj program je namenjen grupama…

Kreativna sekcija udruženja MOMO

Naši prijatelji iz udruženja „MOMO- interdisciplinarni centar“ su proteklih meseci u našem prostoru AKC Poligon realizovali nekoliko svojih edukatvnih radionica uz učešće naših kreativnih školaraca…