Drvo prijateljstva

Udruženje K-Town Group iz Kosjerića ove godine je učestvovalo u regionalnom projektu “Drvo prijateljstva” koji se pod pokroviteljstvom Evropskog fonda za Balkan održava u nekoliko gradova regiona sa ciljem smanjenja aero zagađenja kroz sadnju drveća na više lokacija u isto vreme.

Ove godine je zasađeno više od 800 stabala u Podgorici, Tirani, Smederevu, Peći, Skoplju, Zenici, Boru, Sarajevu i Kosjeriću gde je na lokaciji “Poligon” zasađeno 30 sadnica javora.

 

Udruženje K-town group već godinama organizuje razne vrste akcija sa ciljem rešavanja ogromnih ekoloških problema koje Kosjerić  trenutno ima. Ove godine je pomoć stigla od Opštine Kosjerić i JKP Elan a sve u cilju zajedničke borbe za čistiji vazduh.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Dani Petra Lazića

Završeni su četvrti dani Petra Lazića a u našem AKC POLIGON je održana većina programa. Najpre smo imali priliku da pogledamo izložbu fotografija našeg sugrađanina…

Svirka nekadašnjeg benda “Smrek si”

U sredu, 19. jula nakon “superćelijske” oluje, u našem AKC POLIGON održana je svirka nekadašnjeg benda “Smrek si” čiji je frontmen bio Marko Sredić, Kosjerac…