Internet podkast – Lokalni heroji

Ideja za internet podkast koji bi doneo priče o znamenitim kosjercima postoji odavno. Međutim, tek sa realizacijom projekta i otvaranjem objekta Alternativnog kulturnog centra Poligon, stekli su se uslovi i za snimanje prvih epizoda našeg podkasta.

Želeli smo da snimimo ljude iz opštine Kosjerić  koji su uspešni u svom poslu, koji promovišu Kosjerić i koji su ostavili veći trag u opštini i šire. Hoćemo da svaku epizodu snimimo na nekoliko lokacija te da se u montaži koriste materijali koji bi ilustrovali život sagovornika na najbolji način.

Imajući u vidu porast uticaja interneta kao sredstva komunikacije, smatrali smo da je podkast trenutno najadekvatnija forma za prenos interesantnih životnih priča koje želimo da podelimo sa kosjercima širom sveta.

S tim u vezi, kreirali smo poseban youtube nalog na kome će moći da se vide sve epizode našeg podkasta. Internet adresa je:

https://www.youtube.com/channel/UCMk18-MgY77AhpJfi1brySQ

Takođe, i na ovoj stranici ćemo objavljivati svaku pojedinačnu epizodu kako bismo pružili mogućnost da iste budu viđene od strane što više ljudi.

Prva epizoda: Zoran Mitrović Džim

Druga epizoda: Milunika Mitrović Micana

Treća epizoda: Fondacija Evro za znanje

Četvrta epizoda: Anabela Jevtović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

17. turneja Slobodne zone

U periodu 14.-16.04. u prostoru AKC Poligon su prikazani odabrani filmovi 17. turneje filmskog festivala Slobodna Zona/Free Zone Film Festival! Kosjerska publika je ponovo imala…

Večera za petoro

Predstava “Večera za petoro” je nastala kao rezultat rada na radionicama glume u okviru partnerskog projekta “Ka zajedničkoj održivosti nezavisnih kulturnih centara” koji zajedno realizu…

Ne biti isti, ne biti slobodan

Alternativni kulturni centar „Poligon“, poziva sve mlade sugrađane, od 18 do 30 godina, da budu deo projekta „Ne biti isti, ne biti slobodan“, u okviru…