Konkurs “Iz mojih cipela”

Dragi sugrađani,
U okviru projekta “AKC Poligon” pozivamo vas da se prijavite konkurs “Iz mojih cipela”.

Cilj ovog konkursa je da pojedinci, neformalne grupe i udruženja iz Kosjerića koji imaju neku ideju za unapređenje života u lokalnoj zajednici dobiju podršku za detaljno definisanje i realizaciju te ideje u našem prostoru uz pomoć udruženja koja su aktivni članovi prostora.

Sve što je potrebno jeste opisati problem koji će predloženom idejom biti rešen i ukratko objasniti korake koje smatrate da je potrebno preduzeti kako bi se ideja sprovela u delo.

Oblasti koje mogu biti predmet ideje se odnose na: kulturu i umetnost, ekologiju i zaštitu životne sredine, ljudska prava i slobode, neformalnu edukaciju, amaterski sport i zdravlje.

E-mail adresa na koju možete poslati predloge svojih ideja i inicijativa je: ktowngoup@gmail.com, a rok je do 11.3.22. godine.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Internet podkast – Lokalni heroji

Ideja za internet podkast koji bi doneo priče o znamenitim kosjercima postoji odavno. Međutim, tek sa realizacijom projekta i otvaranjem objekta Alternativnog kulturnog centra Poligon,…

Koncert brazilskog dueta Musical Manifesto

U organizaciji udruženja K-town group  kroz projekat AKC Poligon, u subotu 3/9/22  u Cafe Breza u Kosjeriću održan je koncert brazilskog dueta Musical Manifesto. Formiran…