Konkurs “Iz mojih cipela”

Dragi sugrađani,
U okviru projekta “AKC Poligon” pozivamo vas da se prijavite konkurs “Iz mojih cipela”.

Cilj ovog konkursa je da pojedinci, neformalne grupe i udruženja iz Kosjerića koji imaju neku ideju za unapređenje života u lokalnoj zajednici dobiju podršku za detaljno definisanje i realizaciju te ideje u našem prostoru uz pomoć udruženja koja su aktivni članovi prostora.

Sve što je potrebno jeste opisati problem koji će predloženom idejom biti rešen i ukratko objasniti korake koje smatrate da je potrebno preduzeti kako bi se ideja sprovela u delo.

Oblasti koje mogu biti predmet ideje se odnose na: kulturu i umetnost, ekologiju i zaštitu životne sredine, ljudska prava i slobode, neformalnu edukaciju, amaterski sport i zdravlje.

E-mail adresa na koju možete poslati predloge svojih ideja i inicijativa je: ktowngoup@gmail.com, a rok je do 11.3.22. godine.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Dani Petra Lazića

Završeni su četvrti dani Petra Lazića a u našem AKC POLIGON je održana većina programa. Najpre smo imali priliku da pogledamo izložbu fotografija našeg sugrađanina…

Svirka nekadašnjeg benda “Smrek si”

U sredu, 19. jula nakon “superćelijske” oluje, u našem AKC POLIGON održana je svirka nekadašnjeg benda “Smrek si” čiji je frontmen bio Marko Sredić, Kosjerac…