MALI CIRKUS U NAŠEM MALOM MESTU

Čast da zvanično otvore naš prostor- AKC POLIGON imali su naši prijatelji iz Beogada koji nastupaju pod nazivom “Inex cirkus teatar”.

Radi se o umetnicima koji se bave cirkuskim veštinama u najširem smislu. Osnovci iz Kosjerića su imali jedinstvenu priliku da kroz dve vikend radionice upoznaju različite rekvizite i da uz pomoć instruktora probaju različite tehnike žongliranja i plesa.

Nepotrebno je pričati o činjenici da deca iz Kosjerića nemaju priliku da probaju većinu umetničkih veština a posebno nešto ovako “egzotično” kao što je cirkus.

Odlična atmosfera i predan rad su, po rečima intruktora, iznedrili nekoliko novih talenata pa je dogovor da se u budućem period organizuje nekakva javna prezentacija naučenih veština.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Internet podkast – Lokalni heroji

Ideja za internet podkast koji bi doneo priče o znamenitim kosjercima postoji odavno. Međutim, tek sa realizacijom projekta i otvaranjem objekta Alternativnog kulturnog centra Poligon,…

Koncert brazilskog dueta Musical Manifesto

U organizaciji udruženja K-town group  kroz projekat AKC Poligon, u subotu 3/9/22  u Cafe Breza u Kosjeriću održan je koncert brazilskog dueta Musical Manifesto. Formiran…