Ne biti isti, ne biti slobodan

Alternativni kulturni centar „Poligon“, poziva sve mlade sugrađane, od 18 do 30 godina, da budu deo projekta „Ne biti isti, ne biti slobodan“, u okviru kog će se realizovati likovne, književne, psihološke i ekološke radionice. Radionice će se realizovati od 17. marta do 31. maja 2023. u prostorijama AKC-a „Poligon“, ali i na drugim lokacijama u Kosjeriću.

Tema radionica biće sloboda u kontekstu ruralne sredine. Kako pojedinac oseća i izražava slobodu u maloj sredini, šta znači biti različit, i kako se nose sa različitošću članovi naše zajednice. Učesnici će međusobno diskutovati i izražavati svoje stavove kroz likovni i književni sadržaj, kroz kreativno izražavanje, a krajnji cilj jeste podizanje svesti učesnika i buđenje iz opšte letargije.

Želimo da ohrabrimo i motivišemo sugrađane da se aktiviraju po pitanju rešavanja zajedničkih problema, najpre ekoloških, i naš mali korak biće usmeren na mapiranje i čišćenje konkretnih lokaliteta.

Dobrodošli su svi mladi sugraćani, različitih interesovanja i profila, da kroz umetnički izraz, kroz teme kulturnog i obrazovnog karaktera, kroz izražavanje sopstvenih stavova i emocija, pokažemo da nam je stalo da menjamo sebe i okolnosti u kojima živimo!

Možete se prijaviti putem emaila: ktowngroup@gmail.com

ili putem telefona na broj: 061.672.09.63

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Dani Petra Lazića

Završeni su četvrti dani Petra Lazića a u našem AKC POLIGON je održana većina programa. Najpre smo imali priliku da pogledamo izložbu fotografija našeg sugrađanina…

Svirka nekadašnjeg benda “Smrek si”

U sredu, 19. jula nakon “superćelijske” oluje, u našem AKC POLIGON održana je svirka nekadašnjeg benda “Smrek si” čiji je frontmen bio Marko Sredić, Kosjerac…