Uskršnji koncert – Mišael Bob Vidaković

U subotu, 23. aprila Mišael Bob Vidaković je u AKC Poligon održao odličan koncert i kosjerskoj publici predstavio svoj autorski rad. Bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo naše komšije iz Arilja.

2013. godine Bob je oformio bend Sinnermen i pored uspešnih svirki širom zemlje, izdao EP ’’First Bite’’ i albume ’’Slap Of Reality’’ i ’’Live In Studio’’. Solo karijeru započeo je 2021-e godine, i u saradnji sa Ammonite Records, izdao prvi album “Spasi me”.

 

Mišael Bob Vidaković sa svojim prijateljima Ivanom Ikonićem-Purom na bubnjevima i Nebojšom Karavidećem-Karelijem na basu i akustičnoj gitari predstavlja svoje autorske pesme, a ova trojka u repertoaru ima i nekoliko zanimljivih obrada svima dobro poznatih pesama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Internet podkast – Lokalni heroji

Ideja za internet podkast koji bi doneo priče o znamenitim kosjercima postoji odavno. Međutim, tek sa realizacijom projekta i otvaranjem objekta Alternativnog kulturnog centra Poligon,…

Koncert brazilskog dueta Musical Manifesto

U organizaciji udruženja K-town group  kroz projekat AKC Poligon, u subotu 3/9/22  u Cafe Breza u Kosjeriću održan je koncert brazilskog dueta Musical Manifesto. Formiran…