Formiranje zdravih navika

Današnji “brzi” stil života dovodi nas do toga da praktikujemo nezdrave svakodnevne navike i zapostavljamo svoje telo a samim tim fizičko i mentalno zdralje.

Na ovom predavanju ćete biti u prilici da čujete najnovije načine i metode kako da poboljšate svoje performanse u svakodnevnim aktivnostima na veoma jednostavan način. Predavanje je namenjeno za sve kategorije stanovništva i sve metode koje budu prezentovane mogu se vrlo lako uključiti u svakodnevnu rutinu.

Predavanje će održati Nikola Karaklajić, profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener kondicije i snage u profesionalnoj košarci u AKC Poligon u subotu 2.4.2022. sa početkom u 12h.

Nikola je diplomirao na Fakultetu za sport i fizičku kulturu (DIF) Univerziteta u Beogradu i pored formalnog obrazovanja, svoja znanja u oblasti fizičke pripreme je sticao na raznim stručnim seminarima i edukacijama pa je nosilac velikog borja međunarodnih profesionalnih sertifikata: NSCA , EXOS, PERFORM BETTER i dr.

Već 8 godina trener koji gradi veštine u svim oblastima povezanim sa fizičkim i mentalnim performansama, kao i transformacijom tela.

Lično trenirao preko 200 klijenata od kojih su neki vrhunskih profesionalnih sportisti, a pored njih tu su ljudi i svih sfera života koji su rešavali svoje disfunkcije i podizali svoje performanse na viši nivo. Za više informacija o njegovom radu možete posetiti sledeću stranicu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Dr Drinkman u Kosjeriću

Zoran Filipović Fipa alijas Dr Drinkman održao je vrlo intresantno pesničko/poetsko/muzičko veče u AKC Poligon. Bila je to vrlo lepa božićna zabava u kojoj su…

Božić bata i Deda mraz u džipovima

Ponosni na 140 podeljenih novogodišnjih paketića deci seoskog područja opštine Kosjerić, u Novu 2023. godinu ulazimo sa još jednom uspešno organizovanom akcijom. Ovoga puta, išli…

Drvo prijateljstva

Udruženje K-Town Group iz Kosjerića ove godine je učestvovalo u regionalnom projektu “Drvo prijateljstva” koji se pod pokroviteljstvom Evropskog fonda za Balkan održava u nekoliko…