Radionice kulturne raznolikosti – Nismo isti ali smo jednaki

Kroz projekat „Nismo isti ali smo jednaki” učenici sedmog i osmog razreda iz osnovnih škola iz Kosjerića, Seče Reke i Varde će učestvovati na kreativno-edukativnim radionicama i imati priliku da steknu znanja o interkulturalizmu, različitostima kao bogatstvu i solidarnosti uprkos razlikama, i da kreirajući kulturne sadržaje inspirišu građane u zajednici da više pažnje posvete kulturnoj raznolikosti.

Radionice u četiri termina će se odvijati tokom poslednja dva vikenda maja u prostorijama Alternativnog kulturnog centra – Poligon.

Završetak projekta je planiran za mesec avgust, kada će učesnici kroz prezentaciju produkata nastalih radom u grupama tokom radionica predstaviti svojim vršnjacima i široj zajednici svoje viđenje kulturne raznolikosti i kulturnog nasleđa.

Radionice se održavaju uz poštovanje svih preporučenih mera u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Dani Petra Lazića

Završeni su četvrti dani Petra Lazića a u našem AKC POLIGON je održana većina programa. Najpre smo imali priliku da pogledamo izložbu fotografija našeg sugrađanina…

Svirka nekadašnjeg benda “Smrek si”

U sredu, 19. jula nakon “superćelijske” oluje, u našem AKC POLIGON održana je svirka nekadašnjeg benda “Smrek si” čiji je frontmen bio Marko Sredić, Kosjerac…