Solidarni bazar

U prostorijama AKC Poligon održan je drugi solidarni bazar sa namerom prikupljanja i razmene garderobe, obuće i igračaka, koju su deca i sugradjani/ke prerasli a očuvana je i pogodna za predstojeće vremenske uslove.
Solidarne sugrađanke iz Kosjerića, Varde i Seče Reke su 11. i 12. novembra prikupljale, sortirale i pakovale stvari koje su naši sugrađani/ke donirali. Nakon završene solidarne akcije i sjajnog odziva priklupljena je velika količina odeće i obuće.
Paketi će biti distribuirani kome su namenjeni, a deo koji ostaje će nam poslužiti kao najava za akcije darivanja i prikupljanja novogodišnjih paketića. Nakon ove, plan je da realizujemo nove solidarne akcije u duhu novogodišnjih praznika. Svi ste pozvani da učestvujete!

Solidarni bazar su organizovale aktivistkinje udruženja StartHub i Za čist Kosjerić a uz podršku AKC Poligon.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Ne biti isti, ne biti slobodan

Alternativni kulturni centar „Poligon“, poziva sve mlade sugrađane, od 18 do 30 godina, da budu deo projekta „Ne biti isti, ne biti slobodan“, u okviru…

Dr Drinkman u Kosjeriću

Zoran Filipović Fipa alijas Dr Drinkman održao je vrlo intresantno pesničko/poetsko/muzičko veče u AKC Poligon. Bila je to vrlo lepa božićna zabava u kojoj su…