Večera za petoro

Predstava “Večera za petoro” je nastala kao rezultat rada na radionicama glume u okviru partnerskog projekta “Ka zajedničkoj održivosti nezavisnih kulturnih centara” koji zajedno realizu Alternativni Kulturni Centar Poligon, Alternativni kulturni centar Gnezdo i Magacin u Kraljevića Marka 4-8 koji finansira Švajcarska Vlada a sprovodi Heartefact Fund.

“Večera za petoro” (u originalu “Pidžama za šestoro”, po tekstu francuskog pisca Marka Komoletija) je vodvilj u kome je pokretač dramske radnje želja glavnog lika da, iako je oženjen, provede veče sa svojom ljubabnicom. Zbog ove banalne ali ljudske želje ovo nije samo komedija situacije, već i komedija naravi.

Sa ponosom možemo reći da su svih pet izvođenja u Kruševcu, Beogradu i Kosjeriću bila više nego uspešna. Čestitamo našim glumcima: Mariji, Danijeli, Tijani, Raši i Slaviši, kao i rediteljima Maji i Nemanji na fenomenalnoj predstavi i verujemo da je ovo samo početak jedne sjanje umetničke priče i da će biti prilike da ih vidimo u novim sličnim poduhvatima!

Snimak predstave za jednog od izvođenja u Kosjeriću možete pogledati na sledećem linku:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Dani Petra Lazića

Završeni su četvrti dani Petra Lazića a u našem AKC POLIGON je održana većina programa. Najpre smo imali priliku da pogledamo izložbu fotografija našeg sugrađanina…

Svirka nekadašnjeg benda “Smrek si”

U sredu, 19. jula nakon “superćelijske” oluje, u našem AKC POLIGON održana je svirka nekadašnjeg benda “Smrek si” čiji je frontmen bio Marko Sredić, Kosjerac…