Za našeg Subu

AKC Poligon je pre par meseci dogovorio i započeo saradnju sa Košarkaškim klubom Crnokosa koja se ogleda u korišćenju našeg prostora za potrebe kluba, pre svega za projekcije i analize utakmica, sastanke i druženja članova i prijatelja kluba.

Tako se rodila ideja da grupa Subinih prijatelja uz pomoć KK Crnokosa, pokrene memorijalni košarkaški turnir za pionire koji će nositi ime Milana Subašića Sube.

Jako nam je drago što su deca iz Sevojna, Valjeva i Požege došla u Kosjerić i zajedno sa lokalnim timom odigrala prvi turnir, jer su njihovi utisci više nego pozitivni.

Takođe, odlučili smo da angažujemo Milana Milosavljevića Deroksa, jednog od najpoznatijih srpskih muralista kako bi jedan zid na sportskoj hali „Sreska bašta“ krasio Subin lik, kao sećanje na našeg prijatelja, velikog trenera i ljubitelja košarke a sve kroz projekat „Šta nam teško“.

Imajući u vidu jako loše stanje sportske hale odlučili smo da, pored turnira i murala, shodno našim mogućnostima, rekonstruišemo svlačionice kako bi naši košarkaši i naši sportski gosti imali bolje uslove za rad.

U ime udruženja K-town group i AKC Poligon, zahvaljujemo se svima koji su uzeli učešća i pomogli ovu akciju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostali članci

Ne biti isti, ne biti slobodan

Alternativni kulturni centar „Poligon“, poziva sve mlade sugrađane, od 18 do 30 godina, da budu deo projekta „Ne biti isti, ne biti slobodan“, u okviru…

Dr Drinkman u Kosjeriću

Zoran Filipović Fipa alijas Dr Drinkman održao je vrlo intresantno pesničko/poetsko/muzičko veče u AKC Poligon. Bila je to vrlo lepa božićna zabava u kojoj su…